Károlyisok! (spanyol) Mennyi szabadidőtök van? Mennyire van időtök a barátaitokra, esetleg egyéb, iskolán kívüli foglalkozásokra?
Gyermekvasutas vagyok, és arra lennék kíváncsi hogyan tudom összeegyeztetni a kettőt. Esetleg egy plusz kérdés kíváncsiságból:
Leírná nekem valamelyikőtök(leginkább 9KNy osztályos) az órarendjét? Lekötelezne!
Előre is köszi a válaszokat! :)
Szia, aktuális még a dolog ?
Előkészítő évben szerintem belefér a külön foglalkozás,sőt hétvégente buli is.. nem sokan buknak első évben ugyanis nem sok tárgyad van,az órarend 70% spanyol órából áll ezenkívül matek,magyar a többi a következő években jön be fokozatosan. Egy dolgot kell tanulni,a nyelvet,de azt rendszerességgel és alaposan. Minden hétfőn "prueba" ami kb tz erősségű dolgozat,így rendszeresen készülni kell legalább 1 napot hétvégén.
Egy átlagos nap van kb 4 spanyolod,aztán mondjuk egy matek és délután tesi.
Ha elég neked a hármas akkor lazábban veheted amiket írtam
Hááát igazából beszélek spanyolul, akkor is lazábban vehetem amit írtál, ugye? :$ Mármint viccen kívül, az csak dob rajta valamit, nem?
Egyébként köszi a válaszokat! :)
Igazából azért kérdezem, mert mindenhol azt írják, hogy meghalsz ha ide jársz, nem lehet kibírni és hasonlók.. de ezek szerint ez nem feltétlen igaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!