Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Esélyek orvosira, ilyen...

Esélyek orvosira, ilyen eredményekkel?

Figyelt kérdés
Idén a 2013/2014-es tanévben érettségiztem,Előtte tavaly októberben tettem középszintű érettségit kémiából.Csak a 4 orvosi egyetemet jelöltem,Pest/Pécs/Szeged/Debrecen sorrendben.Sajnos ugye a legesélyesebb pécsi is 401 volt,nekem pedig csak 387 pontom volt,így idén sajnos egy borzalmasan unalmas év elé nézek.Véleményetek szerint mennyit kéne javítanom,hogy jövőre a pécs sikerüljön?Idei eredményeim:magyar közép 88%,angol közép 84%,töri közép 65%,matek közép 73%,biosz emelt 64%,kémia emelt 62%.A gond igazából a vitt jegyeimmel volt,mert az 100-ból 84.Valamint a vélemény mellett igazán mondhatnátok valami lelkesítő és motiváló szöveget,mert annak ellenére h szeretném elérni a célomat borzalmasan unalmas,és nem ártana,főleg olyanoktól,akik tavaly hasonló cipőben jártak mint most én.Köszönöm! :)
2014. szept. 8. 23:36
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm,imádom nagyon!
2017. jún. 28. 13:48
 22/28 A kérdező kommentje:
Most már azért fárasztóbb,bár még mindig nagyon szeretem csak sok.Most leszek negyedéves,az idei patológia,kórélettan szigorlatok nagyon sokat kivettek belőlem.És most kezdődött el,ez volt az első félév gyógyszertanom.Na hát az meg egy külön kategória,de csinálom!Aki orvosira szeretne jönni,annak azt tudom mondani,hogy nagyon ajánlom!Nem lesz könnyű út,de megéri!
2018. jún. 13. 16:48
 23/28 anonim ***** válasza:

Úristeeen!

Én most vagyok 10. osztályos, pécsi vagyok és a PTE-re szeretnék menni orvosira... Viszon nem megy a kémia. Annak is ajánlod az orvosit, akinek nem igazán megy a kémia?:/ Nagyon nehéz a gyógyszertan? Akik elvéreztek az orvosin, hol csúsztak el? Azon, hogy a tananyag sok volt és nem értették, vagy azmiatt, hogy nem tanultak eleget?

Nagyon megköszönném a válaszodat!

2020. ápr. 18. 08:33
 24/28 A kérdező kommentje:
Szia,örülök hogy jössz!Nagyon szurkolok,mindent beleadsz,és potés leszel!Ne aggódj a kémia felől,nem világ vége,ha igazán akarod simán menni fog,a motiváció a lényeg!A gyógyszertan negyedéves,mire odaérsz,már rutinból fogsz tanulni,de egyébként nem világvége.Én azt gondolom a legtöbben az első két évben hagyják abba,és leginkább azért mert nincs motiváció,és ide pedig az kell.Anélkül nagyon nehéz orvossá válni.Tényleg,ennyi a kulcs,hogy amikor nagyon nehéz is akarj orvos lenni!Írj majd nyugodtan,segítek amiben tudok!Közben én szépen lassan elvégzem,most vagyok hatodéves,el sem hiszem hogy már itt vagyunk.Ezt a kérdést egyetem előtt írtam ki...
2020. nov. 26. 00:04
 25/28 A kérdező kommentje:
Azért azt hozzáteszem hogy a rózsaszín köd ami az első években átvitt a nehézségeken,mára elveszett.Ettől függetlenül tudom hogy szeretek majd orvos lenni,de hajh,néha nagyon nehéz...A körülmények nem könnyítik meg az ember helyzetét.
2021. márc. 6. 21:24
 26/28 A kérdező kommentje:
Egyáltalán ha így haladunk az is kérdéses lesz-e orvosavatás,vagy postás hozza nyáron mikor végzek.
2021. márc. 6. 21:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Szia! Megvolt a diplomaosztó? Hogy kezdődtek a rezidensi evek? :)
2021. aug. 16. 19:04
 28/28 A kérdező kommentje:
Szia!Megvolt!:) Szeptember elsejétől jön a mélyvíz.Egy fővárosi kórházban fogok dolgozni,neurológus leszek majd idővel.Azt gondolom,hogy nagyon nehéz lesz,de idővel menni fog.
2021. aug. 17. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!