Budapesti Madách Imre Gimnázium?
Tudnátok légyszi néhány kérdésre válazolni? A suli oldalán semmi használható információ sincs úgyhogy..
1.Milyen szakok vannak? (pl.kéttannyelvű,sima,emeltszintű ???)
2.Inkább humános vagy reálos az iskola?
3.Milyen a véleményetek róla?
előre is köszönöm :))
Szakok: van két ötosztályos: A:egyik fele haladó német-kezdő angol,másik fele haladó angol, és még ez is kezzé van osztva, mert ennek a fele latint, a másik fele kínait tanul.
B:(ide járok én is:) ): az egész osztály haladó angol, az egyik fele franciát, a másik németet tanul, természetesen kezdő szintről.
Van három négyosztályos is, ezekkel nem annyira vagyok képben, de azt hiszem a C-ben is haladó angol van és kezdő spanyol, a D-ben haladó angol-kezdő orosz, az E-t nem tudom.
Humános.
Szerintem jó iskola, bár még csak most szeptemberben kezdtem, máris nagyon tetszik. Jó a hangulat, és a közösség is egész jó.:)
A szakok okkal nincsenek még kint a honlapon, talán tavalyhoz képest változik. Lehet, hogy eltörlik a nyelvi előkészítőt.
Hivatalosan nyelvi szakos az iskola, de rengeteg különóra közül válogathatsz, így délutánra nagyon sok mindent szervezhetsz.
Inkább humán beállítottságú a Madách, elég fontos például a színház, így aki érdeklődik iránta, de nem szeretne drámaszakra jelentkezni egy másik suliba, az nyugodtan jöjjön, mert nagyon nem lesz elveszve.
Szerintem szuper iskola, tök jó bejárni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!