Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapesti Madách Imre Gimnázium?

Budapesti Madách Imre Gimnázium?

Figyelt kérdés

Tudnátok légyszi néhány kérdésre válazolni? A suli oldalán semmi használható információ sincs úgyhogy..

1.Milyen szakok vannak? (pl.kéttannyelvű,sima,emeltszintű ???)

2.Inkább humános vagy reálos az iskola?

3.Milyen a véleményetek róla?

előre is köszönöm :))

2014. szept. 8. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Még nincs információ, majd lesz, mikor eljön az ideje, október-novemberben. Kéttannyelvű nincs, nyelvi tagozatok vannak (angol, német, spanyol). Inkább humán. A jobbak közül való, jó a hangulat, közösségi élet, de nem kell magadat halálra tanulnod.
2014. szept. 8. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Vannak nyelvi előkészítős szakok, és emelt angolos vagy németes osztályok. Az iskola inkább humános, de a reált is jól tanítják. Én személy szerint nagyon szeretem, franciás vagyok, és a francia tanáraink kiemelkedőek. Gyere ide, nem bánod meg!! ;)
2014. szept. 9. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)) de aki még tud valamit azt szívesen olvasom :DD
2014. szept. 15. 14:35
 4/6 anonim válasza:

Szakok: van két ötosztályos: A:egyik fele haladó német-kezdő angol,másik fele haladó angol, és még ez is kezzé van osztva, mert ennek a fele latint, a másik fele kínait tanul.

B:(ide járok én is:) ): az egész osztály haladó angol, az egyik fele franciát, a másik németet tanul, természetesen kezdő szintről.

Van három négyosztályos is, ezekkel nem annyira vagyok képben, de azt hiszem a C-ben is haladó angol van és kezdő spanyol, a D-ben haladó angol-kezdő orosz, az E-t nem tudom.

Humános.

Szerintem jó iskola, bár még csak most szeptemberben kezdtem, máris nagyon tetszik. Jó a hangulat, és a közösség is egész jó.:)

2014. szept. 27. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:

A szakok okkal nincsenek még kint a honlapon, talán tavalyhoz képest változik. Lehet, hogy eltörlik a nyelvi előkészítőt.

Hivatalosan nyelvi szakos az iskola, de rengeteg különóra közül válogathatsz, így délutánra nagyon sok mindent szervezhetsz.

Inkább humán beállítottságú a Madách, elég fontos például a színház, így aki érdeklődik iránta, de nem szeretne drámaszakra jelentkezni egy másik suliba, az nyugodtan jöjjön, mert nagyon nem lesz elveszve.

Szerintem szuper iskola, tök jó bejárni. :)

2014. szept. 29. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Kb 70-75 pontos lett a kozpontim.. Szerintetek valamelyik osztalyba van meg eselyem bekerulni?a bizim kituno
2015. jan. 18. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!