Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Madách Imre gimnázium milyen...

Madách Imre gimnázium milyen iskola?

Figyelt kérdés

Ajánlatok jobb sulikat?(de mégse olyan erőset)

16.kerületi vagyok

2014. aug. 30. 20:04
 1/6 klopusz ***** válasza:

Szia!

Először is: melyik Madách Imre gimnáziumra gondolsz? A budapesti VII. kerületire?

Ha igen, azt legalább ismerem egy kicsit. Idén kezdi ott a nagyobbik lányom a harmadik évét, jövőre meg a kisebbik is oda szeretne menni.

Teljes mértékben nem vagyok elégedve vele, jó a hangulat, jók a tanárok.

Ha van valami konkrétabb kérdésed, írj nyugodtan!

2014. aug. 31. 14:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Budapesti:)
2014. aug. 31. 15:45
 3/6 A kérdező kommentje:
És mennyi pontszámmal vették fel?
2014. aug. 31. 15:46
 4/6 anonim válasza:
én most kezdtem a budapesti mig-ben, nulladikos vagyok, fő tárgyam a francia és az angol. nagyon jó és erős gimi! milyen tagozat érdekel? mindegyikre más-más, a bejutási pontszám, de a minimum általában mindegyikre legalább a 70-75 pont (kb.),de ez minden évben változik. egyébként ezekről (legelsőnek/legutolsónak hányadik helyről kerültek bea különféle tagozatokra), van statisztika az oktatási hivatal oldalán. amúgy a suli fantasztikus, bár csak 3 hete járok oda,csak ajánlani tudom mindenkinek!!
2014. szept. 25. 19:46
 5/6 anonim válasza:
Előző, az osztálytársam vagy:D. Én is nulladikos vagyok, de én németet tanulok. Nagyon erős suli, de megéri idejönni! Tök jó a közösség, nagyon rendesek a tanárok.. Én 82 pontos felvételit írtam, de vannak osztálytársaim, akiket 72-3 ponttal is felvettek. Amiket én még beírtam: Eötvös, de az szerintem túl kemény, nem is vettek fel, és most már csak örülök neki; Veres Pálné: nagyon bunkók voltak a tanárok a felvételin, szörnyű élmény volt, el is ment a kedvem tőle rendesen; Városmajori Gimnázium: hasonlóan erős, mint a Madách, mondjuk engem oda szóbeli nélkül felvettek, nekem a Madách jobban tetszett.:)
2014. szept. 27. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyere a Madáchba! Nagyon klassz hely, hidd el, én már második éve ide járok, és egy pillanatra sem bántam meg, hogy idejöttem. A tanáron többsége jó fej (jó, vannak kivételek, de hol nem?), sok program van, a közösség is jó, szóval nem is tudok rosszat mondani róla. :)
2014. okt. 7. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!