Gárdonyi Géza Gimnázium egerben milyen?
Én most vagyok 9.-es mondjuk még csak egy hete jarok suliba de eddig jó
A gólyatábor az nagyon jó volt...... de ha szeretsz rövid gatyóba járni akkor ez nem a teneked való suli :)
#1: Szeretem a rövidnadrágot, de suliba nem veszek fel soha, meg nem is szándékozok:) és szerinted a tanárok és a közösség milyen?
#2: értem. A Szilágyiba nem nagyon akarok menni, azt mondják hogy nagyon kemény suli..
Igaza van a másodiknak, a Szilágyi a király! :DD
Korántsem olyan nehéz, mint azt sokan hiszik. Egyébként ha a Gárdonyit nézegeted, gondolom majd egyszer egyetemre/fősulira szeretnél menni. Ehhez pedig sokkal jobban járnál egy erősebb sulival, még ha nem is lennének olyan jó jegyeid, mint egy gyengébb suliban, a tudásod jobban gyarapodna. És szerintem az a lényeg, amit tudsz, és nem az, hogy milyen jegyet kapsz rá... :)
Sehol sem könnyű az élet, egy szakközépben is megszenvednek a diákok. A Szilágyi nagyon jó hely, főleg diáknapokkor. Szerintem gondold még át ezt egy kicsit :)
Igen, szilágyis vagyok :)
A 4,3-as átlag jó, most egy kicsit odafigyelsz magadra, és nem lesz gond a felvételiddel, úgyis igyekeznek a jobb jegyeket megadni ilyenkor.
Nem rossz a Gárdonyi sem, de én nyilván a Szilágyit ajánlom.. :)
Utolsó:
Szia, évfolyamtárs! :D
Lehet, hogy már nem akuális, de azért hátha valakinek jól jön:)
Egyébként, én kisgimiben kezdtem ott. Már borzasztóan sok nekem ebből az iskolából. Nagyon sok volt ez a 8 év, alig várom, hogy végezzek.
Van egy-két jó tanár, de vannak borzasztó pocsékok is. Ami nagyon idegesítő számomra, hogy még végzős évben is kötelező a hittan. Ráadásul első órákba teszik(a 8 év alatt mindig godatették), amikor lenne fontosabb tárgy, amit lehetne tanulni első órában, amikor még frissebb vagy
a 4 órás alvás után, mert hajnal kettőig tanultál faktra..
Az egyetlen dolog, amit nagyon szeretek, az az osztályközösség.
Kedves kérdező, melyik sulit választottad végül? :)
Ha a GGCG-t, akkor melyiket választottad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!