Milyen suli a Pattantyús Ábrahám Géza (győrben)?
Nem értek mindent pontosan. Ez nem gimnázium -szerencsére- még csak nem is hasonlít rá.
Én oda jártam 5 évig, ha tehetem még ma is visszamegyek. Az egyetlen, amit hiányoltunk, azok a csajok voltak :).
Erősnek nem mondanám, tanulni kell, de a követelmények teljesíthetőek. Szakmailag viszont nagyon erős már eleve az oktatás is, de ha van benned egy kis plusz, azonnal kaphatsz segítséget. Három szakirány van, 10. végén kell választani: Erősáramú elektrotechnikus, Automatizálási technikus, Gyengeáramú elektrotechnikus, én az utóbbit választottam. A másik kettőről nem tudok sokat :(.
Mi szinte csak azzal foglalkoztunk, amit imádok, és amilyen területen ma is dolgozok: nyomtatott-áramköröket terveztünk, programozható vezérlésekkel foglalkoztunk és mindezzel persze követte az iskola az évről-évre megújuló ipart! (Tehát nagyon könnyen találsz munkát diploma nélkül is...)
A tanárok nagyon jófejek, egy-két kivétel persze van, de nem kell mindenkivel jóban lenni. Ha kérdeztem, sokat segítettek, ezért rengeteget fejlődtem az elvárt szinten felül is.
Szóval csaj ajánlani tudom!
u.i.: én is a Jedlikbe akartam menni, egy volt általános iskolai osztálytársammal együtt. Őt felvették, engem nem. Már nem sajnálom, de ehhez kellett két év, szakirányválasztás után lett nagyon érdekes a dolog. Ő meg szenvedett ott érettségiig (szó szerint nem csináltak semmit, ültek sokszor tanár nélkül a teremben), aztán utolsó évben OKJ-ra átjött hozzánk :)
Köszönöm szépen a választ nagyon hasznos volt!
Persze, rájöttem hogy nem gimnázium, hanem szakközép... hülye voltam..
Mégegyszer is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!