Nagy gond, ha nem megyek az egyetemi évnyitóra?
Figyelt kérdés
Azt írják, első éveseknek kötelező, mert kezet kell fogni a dékánnal. A még nincs diákom és ideiglenes diákom se, így több ezerbe kerül a buszjegyem. Nem olyan nagy gáz, ha én nem megyek el?2014. szept. 7. 12:32
1/5 anonim válasza:
Ez nem gáz, vagy nem gáz kérdése, ha kötelező. Én pl. akkor iratkoztam be, és igen, a dékán hallgatóvá fogadott egy kézfogással. Sajnálom, ha neked már azymessze laksz, hogy több ezer a jegy? Sok sikert! Amúgy melyik egyetem?
2/5 anonim válasza:
Nem most érettségiztél véletlenül? Mert október 31-ig jó a régi diákod.
3/5 A kérdező kommentje:
Pannon Egyetemre megyek.
Nem most érettségiztem, hanem még tavaly.
2014. szept. 7. 13:14
4/5 anonim válasza:
Nálunk is azt mondták, hogy kötelező, de ez nyilván baromság, mert egy 700 fős teremben állóhelyekkel, meg karzattal sem lett volna annyi hely, hogy kb. 3000 gólya elférjen. Persze erre én is később jöttem rá. Egyébként semmiféle névsorolvasás nincs.
5/5 anonim válasza:
Az a ciki, hogy már a kibúvókat keresed. Amikor én főiskolás lettem, mert felvettek a saját teljesítményem után, dagadt a mellem. Egyetemista létedre nem vagy büszke arra, hogy az vagy? Meg gondolom a jegyet meg a további ellátásodat nem te fizeted, hanem a szüleid. Ha így állsz hozzá a dolgokhoz, nem sokáig leszel ott. Magadra vess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!