Ezt pontosan hogyan kell értelmezni?
Talán megkérdezhetnéd telefonon.De legalább 2 embertől.Pl. az igazgatótól meg egy tanártól.Ez a biztos.
@1
Nyilván a színötöst példának írta.3,8-as átlag elég lenne.Nem lehetetlen.
#2: Tisztában vagyok vele. Csak azért írtam, hogy maradjunk a realitás talaján.
Ellenben azt ajánlom, ha már újra írok ide, hogy ha van az iskolának központira felkészítő tanfolyama, akkor arra menj el és mutasd a jobbik oldalad. A tanárok megjegyeznek maguknak, az a javadra válik.
Ezeket a bekerülési átlagokat nem mindig kell szigorúan venni. Van ahol csak azért írják ki,hogy tudják a diákok,hogy mire számítsanak,mert lehet csak simán felvesznek mindenkit akinek jó az átlaga és mondjuk tavaly a legutolsó aki bekerült annak 3,5 volt az átlaga. Nem tudom ez mennyire érthető. Lehet csak annyian jelentkeztek.
Másfelől persze vannak olyan helyek,ahol tényleg ha nincs meg a 3,5 (vagy amit kiírnak rá),akkor alapból elutasítanak. Esetleg akkor lenne még esélyed ilyen helyeken,ha fel tudnál mutatni valami nem hétköznapi eredményt (valami nívósabb verseny),bár általánosban nem tudom mit lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!