Nem voltam gólyatáborban és a gólyahéten nem vettem részt semmilyen programon. Van esélyem így beilleszkedni, haverokat szerezni?
Figyelt kérdés
hétfőn kezdődik a tanítás de nem ismerek senkit és félek :S2014. szept. 5. 22:19
1/5 anonim válasza:
Mostmár teljesen fölöslegesen félsz, a dolgokon nem tudsz változtatni.
2/5 anonim válasza:
Lesznek még hozzád hasonló emberek, akik nem kedvelik az ivásról szóló rendezvényeket, biztosan meg fogod őket találni, ne félj:)
3/5 anonim válasza:
Ha nyitsz mások felé, akkor semmi hátrányod nem lesz ebből, nyugi.
4/5 anonim válasza:
Ha elkezdődik a tanítás úgy is lesz egy csomó dolog, amit meg kell kérdezned az évfolyamtársaidtól vagy nekik tőled.
"Ezt hogy csináltad? Nekem máshogy van. Ti már leadtátok a feladatot?" stb
Állítom neked, hogy két hónap múlva már 30 emberrel leszel beszélőviszonyban. :)
5/5 anonim válasza:
Dettó ugyanez :)
eddig semmilyen programban nem vettem részt, ami nem kapcsolódott szorosan a tanulmányaimhoz. Szerettem volna, de nem utazgattam fel azért több száz kilométert ha nem volt kötelező :/
Ilyen szempontból én is eléggé elveszett leszek ha ez megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!