Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemi gólyatáborban sokat...

Egyetemi gólyatáborban sokat piálnak? Én nem vagyok ilyen piálós, bulizós, dorbézolós típus, nem biztos hogy jól érezném magam. Elmenjek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 31. 21:26
 1/9 anonim válasza:
77%
Én annó nem voltam, csak annyi hátrányod lehet, hogy kevesebb ismerősöd lesz a suli elején.
2014. júl. 31. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

ott nemigen lenne józan pillanat mert mindenkit itatnak ahogy tudnak

én nem voltam, de mesélték mi volt

szerintem ne menj el

2014. júl. 31. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Én voltam és szintén nem vagyok egy nagy ivós. Néha belekortyoltam, de nagyon sokszor csak tovább adtam, nem itattak. Ez attól függ, hogy milyenek a táboroztatók...
2014. júl. 31. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem szeretsz bulizni, piálni, akkor ne menj. Oké, hogy a csapatépítés a cél, de ebben benne van ez a két dolog is. Nem hiszem, hogy jól fogod magad érezni.
2014. júl. 31. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Én elmennék, és el is mentem, nem bántam meg. Pedig nem iszom soha. Jól éreztem magam nagyon. Beléd tuszkolni nem fogja senki, örülnek, hogy több marad meg nekik :D
2014. júl. 31. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Semmi sem kötelező.

Nem KELL inni, csak "szokás", senki nem fog rád erőltetni semmit.

Elmenni viszont mindenképpen érdemes, ugyanis itt lehet megalapozni a kapcsolatokat és az új barátságokat, méghozzá sokkal stabilabban és gyorsabban, mint később az egyetem alatt.

2014. júl. 31. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Hová vettek fel?
2014. aug. 3. 20:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Semmelweis
2014. aug. 3. 21:24
 9/9 anonim válasza:
ha koliba mész nem para ha nem mész szerintem mert ugyis lesz legalább 1 ember akit ismerni fogsz ha albiba akkor parásabb szerintem az első nap egyedül. én megyek és engem is a sotera vettek fel :)
2014. aug. 20. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!