Egyetemi gólyatáborban sokat piálnak? Én nem vagyok ilyen piálós, bulizós, dorbézolós típus, nem biztos hogy jól érezném magam. Elmenjek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 21:26
1/9 anonim válasza:
Én annó nem voltam, csak annyi hátrányod lehet, hogy kevesebb ismerősöd lesz a suli elején.
2/9 anonim válasza:
ott nemigen lenne józan pillanat mert mindenkit itatnak ahogy tudnak
én nem voltam, de mesélték mi volt
szerintem ne menj el
3/9 anonim válasza:
Én voltam és szintén nem vagyok egy nagy ivós. Néha belekortyoltam, de nagyon sokszor csak tovább adtam, nem itattak. Ez attól függ, hogy milyenek a táboroztatók...
4/9 anonim válasza:
Ha nem szeretsz bulizni, piálni, akkor ne menj. Oké, hogy a csapatépítés a cél, de ebben benne van ez a két dolog is. Nem hiszem, hogy jól fogod magad érezni.
5/9 anonim válasza:
Én elmennék, és el is mentem, nem bántam meg. Pedig nem iszom soha. Jól éreztem magam nagyon. Beléd tuszkolni nem fogja senki, örülnek, hogy több marad meg nekik :D
6/9 anonim válasza:
Semmi sem kötelező.
Nem KELL inni, csak "szokás", senki nem fog rád erőltetni semmit.
Elmenni viszont mindenképpen érdemes, ugyanis itt lehet megalapozni a kapcsolatokat és az új barátságokat, méghozzá sokkal stabilabban és gyorsabban, mint később az egyetem alatt.
8/9 A kérdező kommentje:
Semmelweis
2014. aug. 3. 21:24
9/9 anonim válasza:
ha koliba mész nem para ha nem mész szerintem mert ugyis lesz legalább 1 ember akit ismerni fogsz ha albiba akkor parásabb szerintem az első nap egyedül. én megyek és engem is a sotera vettek fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!