Mért ilyenkor osztanak az elsős gyerekeknek füzetcsomagot?
Figyelt kérdés
Mi értelme van ? Már mindenki megvett mindent, az államnak meg most jutott eszébe. Teljesen felesleges, másodikban már más vonalazású kell, betelni meg nem fog mert mindenkinek van pót, szóval megint minek ?2014. szept. 4. 21:29
1/6 anonim válasza:
Nem mindegy? Örülj neki, hogy kaptál basszus. Enni nem kér szekrényben elfér, jó lesz 2 év múlva is...
Bírom, hogy mindig azon megy a merengés, hogy MIÉRT. Ha nem tetszik add vissza másnak tuti kelleni fog és örül majd neki...
3/6 anonim válasza:
Igen, ebből is látszik hogy az oktatási miniszterek/államtitkárok mennyire agyonkvalifikáltak... De mindig azt mondják, hogy a szándék a fontos :) Meg azt is, hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve, így hát...
Ettől függetlenül, te is tudsz így egy kicsit karitatívoskodni; ha látod, hogy valaki szükségét érzi, annak oda tudod adni, ezzel is könnyítve a helyzetükön. Már persze ha vannak ilyen ambícióid.
4/6 anonim válasza:
Mert választási kampány van, de ezek még azt se tudják szakszerűen csinálni.
5/6 anonim válasza:
megvetted? Igen. Akkor volt rá pénzed. Akinek ennyire sem futotta, most is örül a segítségnek. Én nem is adnék annak, aki tudott vennk.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem én kaptam, én csak szerettem volna meggyőződni arról, hogy már megint a határtalan logika uralkodik de válaszokból is látom, hogy igen.
2014. szept. 5. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!