Mennyire fognak "lenézni" az alapdiplomám miatt?
A ZSKF-ről szereztem az alapdiplomám gazdálkodási és menedzsment alapszakon, ha jól tudom ennek a sulinak annyira nincs jó neve, a felsőoktatás ranglistákon általában utolsó(annak idején valamiért jónak találtam idejönni, modern suli, fiatal tanárok, korszerű tananyag, szép statisztikák stb) itt gyk-n is szoktam látni, hogy szidják páran(mondjuk én nem gondolom, hogy átadott tudásban annyira másabb lenne, mint a többi főiskola, mint amennyire negatívan beállítják)
Helyzet az, hogy a mesterképzésemet a BME vagy a BGF pénzügy mesterszakán fogom folytatni most, ez már szinte biztos. Na most ügye mindenhol az mondják, hogy pénzüggyel mennyire könnyű elhelyezkedni kontrollerként, elemzőként stb, viszont a kérdésem az lenne, hogy az alapdiplomámmat mennyire fogják figyelni a HR-esek? Egyből bezárják a CV-mert, ahogy meglátják, vagy csak az az az intézmény számít, ahol a mesterszakomat szereztem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!