BGF Külkereskedelmi kar nemzetközi gazdálkodás szakon mennyire követelmény a matek?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ez a szak inkább a nyelvre van kihegyezve, de mivel BGF nyílván matek is számít. Mik a "matekos elvárások"? Tudnátok erről a szakról, vizsgákról véleményt mondani?2014. szept. 3. 21:58
1/4 anonim válasza:
Nagyon! Gazdmatek 1.2 statisztika,adózås,szåmvitel,mikro és makroökonómia stb. Ha nem vagy jó vagy nem szereted a matekot véged van:-D
2/4 A kérdező kommentje:
Az szuper... Koszonom a valaszt!:)
2014. szept. 4. 10:54
3/4 anonim válasza:
Ha valakinek nem világa a matek, annak annyi..
Szerintem a módszertani tárgyakkal szűrik a népet.
4/4 anonim válasza:
Egy nagy fenét. Én külgazdaság szakon végeztem, ott volt analízis, valószínűségszámítás, statisztika, számvitel, közgazdaságtan. De a nemzetközi gazdálkodás szakon ezeket sokkal lazábban vették. Az alapműveleteket tudd, meg egy kis függvénytan nem árt, és meg lehet tanulni. Igaz, nekem az algebra mindig jól ment gimiben, én geometriából voltam pocsék, de szerencsére az ide nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!