Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Középiskolai tanárok! Ahol...

Középiskolai tanárok! Ahol van diákok közötti szívatás, csicskáztatás, fenyegetés, nen poéonosan, hanem komoly szinten. Ahol három huligán rászáll egy gyerekre. Miért fordiítjátok el a fejeteket? Miért engeditek? Nem szégyenlitek magatokat?

Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 21:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

még általánosban volt egy fiú, aki folyamatos jelleggel zaklatott, nem hagyott békén, egyik nap a fejemhez vágott egy kulcscsomót, ami halántékon talált, a tanár válasza erre: ejnye XY

amikor egy a fiú véletlenül meglökte a tanár kis kedvencét, egyből leküldte az igazgatóhoz elbeszélgetni

és még volt pár ilyen finom eset az osztályban...

22L

2014. szept. 3. 12:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Jó, de a lányoknak legfeljebb a fenekét tapizzák le, mert tetszel neki, de középsuliban komoly veréseket kell kiállnia egy srácnak, ha rászállnak. Pl Pesten volt aki belehalt egy ilyen verésbe. A TV-ben is volt. A tettes kapott 2 vagy 3 évet, és ennyi.
2014. szept. 3. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

mert azt hiszed, hogy a fogdosás olyan hű de jó dolog??? :)

fiam te sem vagy különb azoktól a barmoktól, akik rászállnak másokra...

2014. szept. 3. 13:17
 14/20 A kérdező kommentje:
Általánosban mi is tapiztuk a csini lányokat. Soha nem azok szóltak a tanárnak, akit fogdostak, hanem azok, akiket soha nem tapizott le senki. Szóval a poénkodást ne keverd bele. Direkt írtam, hogy a komoly szívatásokra gondolok. Amikor suli után négyen körbeállják, és megverik, megalázzák. Vagy ellopják a cuccait.
2014. szept. 3. 13:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a lánynak annyira poén, mint neked mikor körbeállnak és megvernek.
2014. szept. 3. 15:56
 16/20 anonim ***** válasza:
22L-nek igaza van. Nem csak az minősíthető elfogadhatatlannak ha valakit megvernek. Akárha esetenként kisebb mértékű is, ha sokszor terrorizál valaki vagy valakik lelkileg (vagy testileg) az ugyanúgy negatív hatással van az elszenvedőre. Semmilyen formája sem elfogadható annak, ha valaki valakit cseszeget.
2014. szept. 3. 17:12
 17/20 A kérdező kommentje:
A 22 lánnyal én is egyetértek. Ott terrorizálták. Én a popsirapizásra mondtam, hogy nyolcadikban természetes. És néha a lányok el is várták.
2014. szept. 3. 17:21
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
nem tudom, te hova jártál, de én nem vártam el..., undorítónak és visszataszítónak találom
2014. szept. 4. 01:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem foglalkozzunk a kérdező problémájával, egy seggenfogástól még senkinek nem lett komoly sérülése, azon kívül a kisrikik többsége élvezi is.

Kérdező, mondd el a tanárnak, és az igazgatónak is, és azt is, hogy ha nem tesznek róla, hogy biztonságban tanulhass, feljelentést teszel a rendőrségen és a gyámügyön is. Oktatási minisztériumot is meg lehet említeni. :)

2014. szept. 7. 21:07
 20/20 anonim ***** válasza:
53%
remélem sosem kell megtudnod, milyen érzés, egy családtagodon keresztül
2014. szept. 7. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!