Miből áll a szóbeli felvételi?
Figyelt kérdés
Milyen fajta kérdéseket tesznek föl? Ti nektek milyen tapasztalataitok voltak? A tanárok természetesen különbözőek, de szigorú és kevésbé szigorú tanárokkal való élményeket mesélnétek? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! :)2014. szept. 1. 22:12
2/4 anonim válasza:
Szaktól függ. Én spanyol két-tannyelvű suliba felvételiztem, és mivel a városunkban nem igazán tanították a spanyolt általánosban, ezért az egész felvételi annyiban szólt a spanyolról, hogy kultúrára vonatkozó kérdéseket tettek fel. Emellett mondatelemzés, szövegértés, szituációs gyakorlat volt. Mivel elég limonádé volt az egész, negatív tapasztalatom nincs- úgy meg pláne, hogy fel is vettek.
3/4 A kérdező kommentje:
Matek, angol szaknál?
2014. szept. 3. 21:41
4/4 anonim válasza:
Teljesen a sulinak kell ezt meghatároznia. Matek szakon szerintem feladatok kidolgozásának menete, egy-két elméleti kérdés. Angolnál akár az is lehet, hogy 10-12 témát az orrod elé dugnak, és beszélj mondjuk a családodról. Függ attól, hogy milyen színvonalú suliba mész, és a szaknak mik az elvárásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!