7. -ben is lehet felvételizni? , nem korfüggő?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 14:51
1/9 anonim válasza:
6.-ban és 8.-ban lehet felvételezni. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha én azt mondom 7.-ben, hogy én most akarok felvételizni, mert képes vagyok rá, gyakorolok, tanulok meg minden, le se sz@rnak, és várnom kell egy évet? Ez tényleg így van?
2014. jún. 22. 15:07
4/9 anonim válasza:
Én tudok egy csajt, aki levizsgázott a 8.-os tananyagból, és évfolyamot ugrott, és soha nem volt 8.-os.
5/9 anonim válasza:
Kevéssé valószínű. Ahhoz le kéne vizsgáznod minden tárgyból a hetedikes anyagból, majd a 8.-os első félévéből, és ha felvettek, 7. évvégén a 8.-os maradékából. Nem hinném, hogy a szüleid ebben támogatnának, ráadásul egy vagy több évvel fiatalabb lennél az osztálytársaidnál a középiskolában, ami probléma lenne a közösségbe illeszkedésnél. Ha annyira gyengének tartod a jelenlegi iskoládat, menj át még arra az egy évre is valami erősebbe.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát nem éppen megnyugtató, tehát lehetetlen ( szinte ), nem baj ki tudom várni, addig is a csúcsra próbálok jutni tanulásilag, köszönök minden választ, lehet hogy igazatok van: a jó lehetőségre várni kell, köszönöm, a kedves de még a kevésbé kedves válaszokat is, mindenkinek élményekkel teli nyarat!
2014. jún. 22. 16:50
7/9 anonim válasza:
Köszi, neked is szépséges nyarat!:)
8/9 anonim válasza:
HA ennyire ambiciózus vagy én megpróbálkoznék a helyedben azzal, hogy a gimnáziumot magántanulóként végzed el, elég tanulással 2 év alatt elvégezhető a 4 év.
9/9 anonim válasza:
emlékszem,tavaly én is hú de vártam hogy felvételizhessek,mert az milyen izgalmas meg felnőttes...nagyon nagyon vártam,most meg hogy itt vagyok,azt sem tudom hol kezdjem.élvezd ki a maradék egy évedet.nem fogod elhinni,én sem hittem el,csak most,amikor töritételekkel álmodok.
(azért most készülök,mert ismerem magam,év közben nem venném rá magam,most rá tudom szánni az időt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!