Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Politológia ponthatár?

Politológia ponthatár?

Figyelt kérdés

Tudom,a Google a barátom,de ahány oldalt megnéztem,annyi különböző eredményt kaptam.

Maga a kérdés:A Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar által indított politológia szakon mennyi volt idén a ponthatár?

Én az eduline-on néztem ott 260 pontot írtak.

Ekkora különbségek lennének egyetem és egyetem között?

Mert a PTE-n indított politológia szakon is 260 pont van írva.

Érettségi előtt állok,eléggé tetszik a szak ezért lenne fontos.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 1. 16:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Magát a különbséget például az ELTE(400 pont)és a PTE(260 pont) közötti eltérésre értem.
2014. szept. 1. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
A politológia nem egy különösebben nívós szak, de aki megcsinálja, az már inkább az ELTE ÁJK-t választja. Ahol alacsony a ponthatár, ott azért alacsony, mert kevesen jelentkeztek, és valószínűleg a keretszámot nem is tudták feltölteni. Ez semmit sem mond a képzés minőségéről. A Pázmányon pl. 340 volt a ponthatár, ami a kettő közt van. Máshol meg el sem indult a szak, mert nem volt elég jelentkező.
2014. szept. 1. 16:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. szept. 1. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!