PTE-n jelentkezett valaki idén jogász osztatlanra, vagy politológiára, és itt is van?
Figyelt kérdés
Ezeket a szakokat írtam első helyekre, aki szintén PTE-re jelentkezett milyen esélyeket lát magának? Miért érdekel titeket ez a két szak?2012. febr. 29. 19:58
1/2 anonim válasza:
Én jelentkeztem politológiára,de remélem nem oda vesznek fel,hanem az NKE-re.
Azért mert érdekel a közélet és a politika.
Viszont kétlem,h ebben a szakmában van bárki is,aki megtudott volna maradni középtájon.És attól tartok,h nekem sem menne.
2/2 anonim válasza:
Én beadtam az ELTE-re és a Pázmányra is jogra. De kevés esélyt látok hogy felvesznek oda. Harmadik helyre Debrecenbe írtam a jogot fizetősre. Inkább mennék már oda mint Pestre am. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!