Tudtok olyan egyetemet/főiskolát lehetőleg Bp-en, ahol msc-re jelentkezésnél nincs felvételi?
Figyelt kérdés
Hanem pl. a diploma eredmény alapján van a felvétel. Azért kérdezem, mert fogok jelentkezni keresztfélévben msc-re, ahol van felvételi vizsga, de több helyre is szeretnék jelentkezni, de annyi időm nem lesz,hogy mindenhová felvételire készüljek.2014. aug. 30. 21:16
1/5 A kérdező kommentje:
gazdasági képzés
2014. aug. 30. 21:16
2/5 anonim válasza:
Nem tudok ilyenről. Eléggé abszurd is volna egy jegy alapján rangsorolni valakit.
Me egyébként eléggé tág, hogy gazdasági képzés. Olyan sok lehetőség amúgy sem lesz, hogy gondot jelentene a felvételire elmenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ha mellette dolgozik az ember és más képzésen is részt vesz jelenleg, akkor probléma lehet :D Am én a Sopronban vagy Győrben lévő suliról (asszem NYME) hallottam ilyet, szal gondoltam hátha van Bp-en is. Majd szétnézek azért. Köszi
2014. aug. 30. 23:19
4/5 anonim válasza:
Megnéztem a NYME-t (gazdasági kart), és ott valóban nincs szóbeli felvételi. De hogy most keresztfélévben mit hírdetnek meg, és hogy máshol hol leszenk olyan szakok, amelyek téged érdekelnek, azt így előre nem lehet tudni.
5/5 anonim válasza:
De amúgy ott a jegyek is számítanak, nem csak diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!