Különbözeti vizsga, bármennyi tantárgyból? . Hogy is történik ez?
Figyelt kérdés
Interneten, olvastam, hogy a különbözeti vizsga bármikor letehető, de volt ahol azt is láttam, h 3tantárgyból maximum, de nem mindenhol láttam ezt. Bármennyi tantárgyból lelehet rakni? Vagy téleg csak 3? Nekem 5-6tantárgyból kéne. És hogyan is müködik ez? Énekből, rajzból is kell?2010. jan. 17. 00:18
1/2 anonim válasza:
Én azt se tudom, mi az a különbözeti vizsga. :D:D:D
2/2 A kérdező kommentje:
Olyan mint az osztályozó, csak mivel át szeretnék menni másik iskolába, ahol tanulnak már egyéb tantárgyakat is, és hogy felvegyenek év közbe azt mndta az igazgató, hogy különbözeti vizsgát kell tennem, azokból a tantárgyakból.
2010. jan. 18. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!