Szerintetek melyik a jobb, az Apáczai gimi vagy a Veres Pálné?
Megint a lóverseny...
Senki nem kényszerít rá, nem muszáj menned versenyekre.
Szerintem Apáczai.
#6-os: Kényszer nincs, de való igaz, hogy nálunk mat-fizen úgy lett feltéve a kérdés tagozatos tárgynak megfelelő versenyekről, hogy "Ki nem akar jönni? ... Természetesen mindenki jönni akar!". Mástól is hallottam már. Mat-fizen (illetve komplexen) tehát ezeket nagyon nem ajánlott kihagyni. Persze nem olyan sok versenyről van szó, hogy ez annyira megterhelő legyen, kivéve ha készül is rá az ember fia/lánya. Persze utóbbi sem kötelező, nem muszáj szorgalmit sem beadni, de azért az is ajánlott olykor-olykor.
Végig lehet vinni természetesen 3-asokkal is az Apáczait is, csak szerintem nincs sok értelme, ennek a sulinak tényleg akkor van értelme, ha tanulsz, szorgoskodsz, fejlődsz a 4, 6 év alatt, amíg ide jársz, erről szól elsősorban. A szabadidővel kapcsolatban még megjegyezném, hogy az általában azoknak nincs vagy nagyon-nagyon kevés, akik kitűnő bizonyítványra hajtanak és a versenyekre is szívvel-lélekkel készülnek szorgalmikkal. Illetve ez nyilván függ a képességektől is, valaki a 4.5-ért vért izzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!