Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért vezetik már be idéntől...

Miért vezetik már be idéntől néhány általános iskolában a matrózblúzt ünnepségekre?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 09:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem értem miért kell minden diáknak? Mert szép?
2010. jan. 16. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Én még nem hallottam róla, de az a tippem, hogy sznobéria. A matrózblúz "elit" országokban szokásos iskolai viselet.
2010. jan. 16. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Közipsulikban is kötelező viselete.Én is utálom,de 1-1 alkalommal el tudom viselni.
2010. jan. 16. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
én középsulis vagyok, nálunk nem kötelező. szerintem egyébként azért, mert sok tanárt zavar, amikor ott van a 12 éves kislány, és olyan ruhákban ácsorog az ünnepélyen, amiben mások az utcasarkon szoktak...valahol meg lehet őket érteni, de én idegbajt kapnék, ha rám adnának egy ilyet...
2010. jan. 16. 10:15
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Hál' Istennek nekünk sosem kellett, középsuliban sem. MOndjuk nálunk is ki voltak akadva, amikor piros miniszoknyában, széles övvel, piros magassarkúban és fekete blúzban ment be valaki érettségire. Gondolom általánosokban is hasonló okok miatt lesz.
2010. jan. 16. 10:17
 6/7 A kérdező kommentje:
De miért is kell mindenkinek, fiúknak és lányoknak egyaránt?
2010. jan. 16. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Fiúknak általában ilyenkor is marad a sötét öltöny... Én is idegbajt kapok a matrózblúztól, nekünk az volt a kötelező itt középsuliban. De most már, mivel végzős vagyok, a ballagós ruhámban is ünnepelhetek, nem kell azt a ronda és kényelmetlen anyagú, nyáron gyilkos izzadást okozó matrózblúzban feszítenem.
2010. jan. 16. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!