Turizmus-vendéglátás szak könnyű?
Szia, én idegenforgalom-vendéglátás szakirányon vagyok (szakközépiskola)
Tanulunk turizmust, szállodaismeretet, marketinget, vendéglátást. Eddig egyáltalán nem nehéz, remélem a későbbiekben sem nehezedik be, bár nem ezen a szakirányon szeretnék továbbtanulni. Ha van nyelvérzéked, akkor ez a szak neked való. A matektól ne félj, én is kuksi vagyok hozzá, de ehhez csak alapműveletekre van szükséged, meg leginkább a beszélőkédre. Sok sikert!
17/L
Egyébként, döntsd el, hogy mit szeretnél inkább:
utazgatni, nyelveket tanulni, kultúrákkal ismerkedni (idegenvezető, nagyon jól keresnek)
vagy
egy balatonparti, tengerparti hotelt, ahol pl. te vagy az igazgató(vendéglátás, azért itt is keresnek rendesen)
De pl. egy marketing-kereskedelemmel se jársz rosszul.
Ha gyerekekre is szívesen vigyáznál, játszanál velük,még akár óvónő is lehetnél :D Ez azért jó/jobb, mert az idegenvezetésből egy idő után kiöregedsz, míg a legtöbb dajkának 50 fölött is van biztosítva munkahelye. Persze ez csak egy kósza ötlet. ( elte-tók idei ponthatár 304, az szinte semmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!