Emelt kémia érettégire a számításokat mennyi idő megtanulni?
Legény??? :D Tényleg nem én vagyok a női nem legnőiesebb képviselője, de azért legénynek még nem neveztek. :D (Nincs harag.)
Lehet, hogy valóban kevés az a két hét, amit mondtam, nem szeretném, ha neadjisten miattam vennéd félvállról a készülést. Valószínűleg az egyetem nevelte belém, hogy nincs az a vizsga, amire ne lehetne két intenzív hét alatt felkészülni legalább egy kettes eredménnyel. :P Én is kémia tagozatos voltam gimiben, ahol rendszeresen kaptuk beadandó házinak a számolásokat, és persze jó sok ilyen jellegű dolgozatot is írtunk. De a házik voltak mindig a nagy kalandok, mert persze a legnehezebb feladatokat ilyen formában kaptuk meg, hogy legyen időnk nyugodtan, a saját észjárásunkkal végiggondolni, és ez nagyon sokat számított. Volt olyan feladat, amin napokig gondolkodtam, szó szerint éjjel-nappal, mire rájöttem a megoldásra, de az öt év alatt ilyenből aligha akadt több három-négy darabnál. Ha az ember leküzd pár ilyet, az nagyot tud dobni a gondolkodási készségein (és persze az önbizalmán is :)). Viszont ehhez tényleg kell az a hozzáállás, hogy ha belepusztulok, akkor is ki fogom számolni, és nem csak megnézem valahol a megoldást.
Én is sok sikert kívánok az érettségihez.
Első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!