Tudnátok ajánlani igazán jó egyetemet itt Magyarországon?
Ezek közül bármelyikre mehetsz, csak attól függ melyik-melyik szakterületen legjobb vagy jó színvonalú.
BCE Budapesti Corvinus Egyetem
NKE Nemzeti Közszolgálati Egyetem
NYME Nyugat-magyarországi Egyetem
OE Óbudai Egyetem
BME Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem PE Pannon Egyetem
DE Debreceni Egyetem
PTE Pécsi Tudományegyetem
SE Semmelweis Egyetem
SZTE Szegedi Tudományegyetem
ELTE Eötvös Loránd Tudományegyetem
SZE Széchenyi István Egyetem
SZIE Szent István Egyetem
KE Kaposvári Egyetem
ME Miskolci Egyetem
MKE Magyar Képzőművészeti Egyetem
Tízes: szerintem nincs ellentmondás abban, hogy aki elhivatott, az tanul, és nem delíriumban tölti a napjait.
Továbbá ha valami érdekli, akkor megnézi, hogy van-e rá kereslet, vagy a diplomás McDonalds dolgozók körét növelné csak. És utána szidja az országot, amiért nincs munka.
szerintem nem érdemes úgy pályát választani, hogy mire van kereslet. ne az ember 18 éves korában aktuális kereslet határozza meg a teljes életét, hanem az ösztönei, az érdeklődése, az elhivatottsága.
a kereslet, a világ folyton változik, és nekünk is változni, alakulni kell benne. ha valaki a számára megfelelő foglalkozást választotta, amit szenvedélyesen szeret, és amiben akar is folyamatosan fejlődni, akkor meg fogja találni vagy éppen teremteni a helyét a változó kereslet mellett.
szerintem a mcdonaldsban pont azok a diplomások dolgoznak, akik a szülők nyomására tanultak számvitelt, meg azok a munkanélküliek esetleg, akik mondjuk az x évvel ezelőtti hatalmas jogászkeresleten felbuzdulva tanultak jogot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!