Mennyi idő alatt lehet felkészülni pótvizsgára?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 11:41
3/10 anonim válasza:
Ez több mindentől függ.
Én anno ált. 7-esen matekból pótvizsgáztam és egész nyáron tanultam. Hetente többször mentem tanárhoz. Ez annyira hatott rám, hogy minden év végén vért izzadtam, de kettesre zártam az évet. Ugye nem most kezdesz el tanulni?
4/10 anonim válasza:
ha így alakult akkor már nyár elején el kellett volna kezdeni! miből buktál?
5/10 anonim válasza:
Kitartástól függ. Én érettségin 2 évig könyvet se vettem a kezembe. Szóbelin pedig 3 hét alatt bemagoltam 100 tételt, úgy hogy volt jó pár olyan tétel ami 3 oldalas volt. Infóból meg 6 oldal volt minden tétel...
6/10 anonim válasza:
Ha olyan buta vagy, hogy az év végéig nem bírtál egy kettest összekaparni egy nyár. Én amúgy érettségire összesen készültem 3 napot és simán meglett xD
8/10 anonim válasza:
Aki azt mondja hogy egy egész nyár az egy hülye vagy egy idióta,én 3szor pótvizsgáztam mind 3szor átmentem,2-3 hét simán elég rá,és a tanárok is megértőbbek hidd el.
9/10 anonim válasza:
Nem kell az egész nyár, most előveszed, az bőven elég.
10/10 anonim válasza:
2hét nekem elég volt, vicc volt az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!