Rettentően béna vagyok matekból, és attól félek, hogy a későbiekben meg fogok bukni. Szerintetek nekem lesz normális életem, ha továbbra is ilyen buta leszek?
Bármilyen ipari szakmát ha tanulsz, a matek ott lesz mindig.
A mindennapi életben az összeadás, kivonás, szorzás, osztás csak akkor elegendő, ha nem ipari szakmát tanulsz.
Az a kedves válaszoló, aki irta, hogy a négy alapművelet elég, az sem tanult ipari szakmát.
Matek nélkül azok vannak meg jól, akik humán területen dolgoznak.
Aztán a négy alapműveletes kislányt átvágják a bolti akciókkal, az árcsökkentésekkel, a kamtaokkal (vajon hogyan is lett annyi devizahiteles?), a gázszámlákkal, a piacon... A négy alapművelet messze, nagyon messze nem elég. Ha kíváncsi vagy rá, akkor nézzél meg egy szakmai számítás tankönyvet.
Hm. Esetleg bölcsészeknek tényleg elég, de ott semmi gyakorlati alkalmazást vagy logikát nem kell keresni.
Ui.: Gratulálok annak a tehetséges embernek, aki gondosan lepontozta az összes választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!