Miért vannak ilyen betoji kutyák? Akik a mennydörgést ugatják!
a szomszéd kutya 3 éves, de ha dörög az ég be van szarva, rohan a ház körül, és ugat!
Egy kölyöknél megértem, mert nem tudja mi az a dörgés!
De hogy lehet olyan beszari egy 3 éves kutya, hogy rohangál körbe körbe és ugat a dörgésre?
Szaporított kutya?
Miért vannak olyan beszari emberek, akik rettegnek, ha dörög, villámlik?
Szaporított emberek?
Minden kutya egy külön egyéniség. :) Az enyém kölyök, de kb. semmitől sem fél, a vihartól sem, erősebb hangoktól sem. Nem társul hozzá semmi rossz élmény, így nincs miért félnie. A hirtelen kutyaugatástól (ha sétálunk este és nem látja a kuyát a kerítés mögött, és hirtelen elkezd ugatni) frászt kap. A múltkor annyira megijedt egy kuvasztól, hogy még fel is nyüszített (mondjuk én is összerezzentem amikor megláttam a kutyát aki nagyobb, mint én :D) A fűrész hangját sem szereti, de ezen kívül nem fél semmitől (legalábbis eddig nem vettük észre).
Nem szaporított, fajtatiszta, törzskönyves, még csak 3 hónapos. :) Minden kutyának van "fóbiája". A legtöbben a porszívó hangját utálják és a vihart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!