Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miskolci Egyetem GÉIK-en van...

Miskolci Egyetem GÉIK-en van elsőéveseknek szintfelmérő?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen tudom, hogy van, de arról semmit sem találtam, hogy ME-n is szokott-e lenni.

Ha még valaki esetleg azt is meg tudja mondani, hogy fizikából miket kéne tudni (márha egyáltalán van felmérő, bár ha nincs akkor is azért át kéne néznem), azt értékelném.

2014. aug. 16. 15:30
 1/2 pokiloki ***** válasza:
Hát amikor én jelentkeztem akkor nem küldtek olyan lapot h lenne szintfelmérő. Ez 1 éve volt. Bejelöltem az 5 sulit és abből 2ből küldtek is értesítést , de a miskolci nem volt benne. Szóval szerintem nem. De ha mégis akkor ird már meg nekem is mert ez érdekel engem is.
2014. aug. 16. 19:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Most mobilról vagyok, majd este ha gépről leszek akkor utánajárok, de egyre jobban meg vagyok győződve róla, hogy itt nem lesz felmérő.
2014. aug. 17. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!