A Semmelweisen (orvosin) van szintfelmérő doga az elsőéveseknek?
Figyelt kérdés
Vannak egyetemek, ahol azzal indítanak, hogy a szak száméra fontos tárgyakból szintfelmérőt íratnak. Kémiából, biológiából, fizikából nem íratnak ilyet a SOTE-n?2014. júl. 31. 13:46
1/5 anonim válasza:
Orvosi kemiabol nalunk volt az elso oran, de semmi tetje nem volt, nem is emlekszem ra, hogy egyaltalan kiosztottak-e?! (Sote)
2/5 anonim válasza:
semmi következménye teszt van kémiából az elején, de kb leszarják.
3/5 anonim válasza:
A szote az a szegedi a semmelweis csak SE
amúgy ebben a két emeltes rendszerben ahol 80% alatti emelttel be sem juthatsz szerintem felesleges
4/5 A kérdező kommentje:
Értem.
Utolsó, nem SZOTE, hanem SOTE :D (S nem egyenlő SZ)
2014. júl. 31. 15:30
5/5 anonim válasza:
Kémiából első nap fogtok szintfelmérőt írni.
mi ezt írtuk két éve, nagyon hasonló lesz nektek is, az is lehet, hogy pont ugyanezekkel a kérdésekkel.
Én minden számonkérés dogát lefotóztam és bedigitalizáltam, bár ezek már szétterjedtek az évfolyamon, tehát majd hozzátok is eljutnak szépen lassan. Ha bármi kell, itt privátban is írhatsz. Ezt a kémiát pedig nézd át, küldd tovább a jövendőbeli csoporttársaidnak.
Még annyi, hogy ezt első évfolyamfélen íratják meg csak ABCD betűben. Az EFGH-sok között nem tudom hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!