Az egyetemen, ha leigazolt labdarúgó játékos vagyok akkor nem kell részt vennem a testnevelés órákon?
Figyelt kérdés
Több egyetemen is látom a tantervben, pl. gépészmérnök képzésben is és érdekelne, hogy mi a helyzet akkor, ha aktív labdarúgó vagyok, igaz, hogy alsóbb osztályokban.2014. aug. 15. 20:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem mindenhol van ilyenre lehetőség. Nálunk ez úgy van megoldva, hogy van egy külön tesis kurzus az ilyen felmentéseknek, azt kell felvenni, majd bevinni a papírt, amivel igazolod és félév végén teljesítettnek minősítik a kurzust.
2/3 pokiloki válasza:
Hát nálunk nem. Az az egyéni dolgod h focizok azon felül nem kaphatsz felmentést (tanártol függ) , nálunk csak azért kapsz felmentést ha beteg vagy és nem tesizhetsz. DE a jó isten azért teremtett az embernek szájat h használja is. Ugyhogy majd megtudod.
3/3 anonim válasza:
Igazolt sportolók általában felmentést kapnak, már csak a sérülések elkerülése miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!