Salgótarjáni Bolyai vélemény?
Szia!
5. évemet kezdem idén a Bolyaiban s nekem nagyon tetszik. A tanárok jók, az iskola, ha kell egy közösség ként is tud működni. A DÖK és az iskola is rengeteg programot csinál mind a diákoknak mind a szülőknek is. ;)
Remélem segítettem!
Ha van még kérdésed írj nyugodtan privátba. ;D
Attól függ,hogy milyen a személyiséged.
Nekem barátnőm egy évig bírta,de teljesen kikészült.
Szörnyű volt az osztálya,és nagyon a pénzt nézték(a többiek gazdagok voltak és teljesen el voltak szállva maguktól ő meg mivel nincs ilyen jó anyagi helyzetben eleve ki lett rekesztve),a tanárok meg nem igazán segítőkészek(amikor anyuka bement beszélni az osztályfőnökkel,hogy a lányát folyamatosan bántják,az oszt.fő lerendezte annyival,hogy ezt neki kell megoldania ő tehetetlen.Szerintem nem pont gyerekközpontú hely.
(meg halottam olyat egy régen ott dolgozó tanártól,hogy neki konkréten meg lett mondva,hogy melyik gyereknek milyen jegyet adhat,mert ennek ez a szülő,annak az..)
Persze ez nem törvényszerű,nyilván a tanártól és az osztályközösségtől is függ,hogy jól fogod-e érezni magad.
Én a Madáchba járok 4 éve,nem mondom,hogy tökéletes suli,mert olyan nincs,de szerintem elég jók az osztályközösségek,és nagyon rendesek a tanárok,sokkal gyerekközpontúbbak és megértőbbek.Persze rajtad múlik,hogy melyik a szimpatikusabb,neked kell ott jól érezned magad:)
Miért ne lehetne a Madáchot a Bolyaival összehasonlítani,mindkettő gimnázium..
(félre ne értsd,nem szeretnék vitát indítani,mert nyilván mindketten azt szeretjük,ahova járunk,így nem lenne értelme,csak nem értem ezt a kijelentésedet..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!