Milyen/volt a középiskolátok?
Egyszer 12 gyerek kapott nálunk egyszerre szaktanári figyelmeztetőt, mert az egész csoport röhögött és a tanár nem tudott lecsitítani minket. Az egész azért volt, mert az egyik okos megkérdezte, hogy kockás füzet jó lesz az órára, amire a tanár unottan mondta, hogy persze. Erre a gyerek: jó, de nekem négyzetrácsos van...
Akkor baromi vicces volt, elment vele mind a 3 óra.
Én még gimis vagyok, de imádom a sulim. <3
A tanáraink elég változóak. Van nagyon jó, akinél nem lehet 4-esnél rosszabb dogát írni, addig tanuljuk még nincs ezen a szinten mindenki. Angolból mindig mi választjuk a doga időpontját. Rajzon szinte szabad foglalkozás van. Sok tanárnak jó a humora, ám sokat is követelnek. Rosszabból is akad, van olyan akinek az óráján még levegőt venni is félsz. Állandóan doga, magolás. A barátságok, tényleg igaziak. Az osztályközösség nagyon jó, bár az osztályfőnökről ez nem mondható el. Szinte mindenért mi vagyunk a hibásak, nem tud szervezni, semmi programot nem talál ki, mindig csak az osztályátlagot lesi, ha valami nem tetszik neki azt nyíltan elmondja. ( elordítja) Az osztály fiúi nagyon bolondok. Mindig minden hülyeséget ők csinálnak. Gördeszkázás a folyosón, hógolyózás, kis autó lökdösés a folyosón, egymás szívatása, kaja csata, tanárok idegesítése. Néha megtréfáljuk a "feledékeny" tanárokat, a nem volt lecke, nem kellett semmit tanulni, nem nem most írunk dolgozatottal. Diák-diák vita nincs, mivel már az említett "mintahülyebolondlegeslegjobb" osztály vagyunk. :D Ezért is szeretem a sulim, és az osztálykámat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!