Mit gondoltok a PTE orvosi szakáról?
Aha, gondolom, mind a 4-re jártál, hogy ezt így kijelentheted.
Mind a 4 magyar orvosi jó, nemzetközileg elismert diplomát ad, amiért külföldiek is jönnek tanulni. Pécsen speciel több a külföldi, mint a magyar, a többin nem tudom, hogy van.
Felszereltségileg stb. persze a SOTE a legjobb, hiszen az fővárosi. A többi vidéki egyetemmel nem állítanék rangsort, mivel az előző válaszolóval szemben nem veszem a bátorságot úgy összehasonlítani, hogy nem végeztem el mindegyiket.
Az tény, hogy Pécsre volt a legkevesebb a ponthatár idén, mert ide szoktak a legkevesebben jelentkezni. Nem is csoda, tekintve, hogy Pécset az utóbbi időben közbiztonság miegyéb szempontjából jól lehúzták, ráadásul a 4 város közül ez a legkisebb. Akármelyik egyetemet is válaszd, mindenképpen "rendes" orvosi képzést kapsz, ezért szerintem leginkább az alapján érdemes választani, hogy hol húznál le legszívesebben éveket az életedből. Ja, és azokat, akik nem elég szorgalmasak, mindenhonnan kiszórják. Tehát felesleges a ponthatárokon pörögni.
Sőt, most felpontoztam a 2. válaszod, mert azzal megmagyarázol pár dolgot, tehát hogy kiről mit hallani meg ilyenek. :)
Béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!