Milyen füzet kell biologiara, kemiara, foldrajzra, es fizikara?
Nekem ezek kellettek még tavaly a kisgimnáziumban:
-biológia, kémia, földrajz: vonalas
-kémia: sima
-fizika: négyzetrácsos
Középiskolában is szerintem ehhez hasonlók kellenek, de év elején általában megmondja az adott tantárgyat tanító tanárod. 15/L
nekem bioszra sima van, mert néha csinálunk ábrát
földrajza vonalas volt, mert csak jegyzeteltünk
kémiára négyzetrácsos volt, de nekünk azt mondta a tanár, hogy bármilyen lehet
ezekre szerintem tanárfüggő, hogy milyen kell
a fizikára mindenki négyzetrácsosat használ
Ha a tanárnak nincs kikötése, akkor teljesen mindegy, milyet használsz. Olyat amiben neked kényelmes. :)
Én egyébként biológiára és kémiára is francia négyzetrácsost használtam, a sok képlet miatt sokkal kényelmesebb volt abba írni, mint a sima négyzetrácsosba. Fizikára szintén hasznos lehet, de a négyzetrácsos is megfelel. Földrajzra én a vonalasat mondanám, mert azt az egy-két számolós feladatot leszámítva bőven jó az.
Egyébként én legtöbbször a humán tárgyakra is (francia) négyzetrácsost vettem, mert mire eljutottam a boltba, már csak az volt. :D
Hát középiskolában ,már nem igazán számít ,hogy milyen füzeted van ,de általánosban szokták mondnai év elején a tanárok.
kémia: sima/vonalas
biosz: sima
föci: sima/vonalas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!