Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gólyatábor kihagyása?

Gólyatábor kihagyása?

Figyelt kérdés
Szívesen mennék, de nincs pénzem, így se tudom, hogy az egyetemet, hogy fogom majd végig csinálni. Segítségem nincs, magamra vagyok utalva. Félek, hogy nagy hátrányom lesz emiatt, de sajna nem tudok mit tenni. Vannak még akik nem mennek?

2014. aug. 5. 12:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én BTK-s leszek, töri szakos. Zánkán lenne a tábor, de jelenleg ami pénzem van, az másra kell
2014. aug. 5. 15:16
 12/16 anonim válasza:
Nem lesz semmilyen hátrányod abból, hogy nem tudsz elmenni.Pl. én voltam a táborban, de a legjobb barátaimmal az egyetemről nem ott ismerkedtem meg.Meg év elején van rengeteg buli, ott könnyen meg tudsz ismerkedni az emberekkel.
2014. aug. 6. 13:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Én szintén BTK-s leszek, csak magyar szakos :) Igen, én is így vagyok vele, nem dobhatok ki csak úgy x összeget erre a pár napra.
2014. aug. 6. 14:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is kihagytam a gólyatábort, nem lett hátrányom ebből, úgy gondolom, nagyon sok ottani barátság mostanra abba torkollt, hogy köszönnek egymásnak a folyosón és kész. nem is biztos, hogy szaktársak. Az a lényeges szerintem, hogy az első 1-2 hétben szerezz barátokat, ha az évfolyamod szervez ismerkedős találkát a kezdetek előtt, oda menj el.
2014. aug. 14. 23:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sem baj, ha kihagyja az ember. Én sem megyek, mert nem akarok, nem szeretem, ha körülöttem mindenki iszik, cigizik, bulizik stb., én nem ilyen vagyok. Én is nehezen barátkozok, nem szeretek társaságokba menni, plusz pénzem sem lenne erre, mert rossz helyzetben vagyunk, főleg most, mert családi gondjaim vannak, szinte egyedül vagyok, pénz nélkül. Sajnos levelezőre vettek fel, ami miatt még ösztöndíjat se kaphatok, diákmunkát nem végezhetek... én sem tudom, hogyan fogom tudni elvégezni az egyetemet. :(
2014. aug. 15. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 2013-as évfolyamban voltam az ELTE BTK gólyatáborában, Zánkán (jelzem, ahhoz képest, hogy 14 ezer, és milyen a tábor… nem ér meg ennyit xD).

Először én is féltem tőle, hiszen egyedül elindulni egy 700 fős tömeggel egy ismeretlen helyre.

Na de aztán… Számomra egy óriási, felejthetetlen élmény volt, én ott annyira nagyon jól éreztem magam, hogy valami eszméletlen :) És igaz, hogy már a vonatúton elkezdtünk inni, de a pia csak segített mindenkinek, hogy megnyíljon, sokkal könnyebb volt mindenkivel összeismerkedni így :) Különben egyik nap sem ittam annyit, hogy kiüssem magam, mivel tudok mértéket tartani, és ennyi, meg is marad a jó buli feeling :)

És ennek ellenére, a legjobb haverjaim az egyetemről olyan lettek, akik nem is voltak gólyatáborban, az első közös órákon ismertem meg őket, aztán meg ismerős ismerőse által például, stb. Egyetemen is könnyen lehet ismerkedni, sőt, akár azt is mondhatnám, hogy az ismerkedés elkerülhetetlen, hiszen minden félévben tök más emberekkel leszel egy csoportban, iszonyat sok emberrel össze tudsz ismerkedni, ha mondjuk dobsz egy kérdést, hogy „ti tudtátok a házit?” vagy mit tudom én, és máris beindul a beszélgetés.

Szóval ha kihagyod a tábort, semmi hátrányod nem származik belőle.

2015. ápr. 2. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!