Gólyatábor kihagyása?
Én 2013-as évfolyamban voltam az ELTE BTK gólyatáborában, Zánkán (jelzem, ahhoz képest, hogy 14 ezer, és milyen a tábor… nem ér meg ennyit xD).
Először én is féltem tőle, hiszen egyedül elindulni egy 700 fős tömeggel egy ismeretlen helyre.
Na de aztán… Számomra egy óriási, felejthetetlen élmény volt, én ott annyira nagyon jól éreztem magam, hogy valami eszméletlen :) És igaz, hogy már a vonatúton elkezdtünk inni, de a pia csak segített mindenkinek, hogy megnyíljon, sokkal könnyebb volt mindenkivel összeismerkedni így :) Különben egyik nap sem ittam annyit, hogy kiüssem magam, mivel tudok mértéket tartani, és ennyi, meg is marad a jó buli feeling :)
És ennek ellenére, a legjobb haverjaim az egyetemről olyan lettek, akik nem is voltak gólyatáborban, az első közös órákon ismertem meg őket, aztán meg ismerős ismerőse által például, stb. Egyetemen is könnyen lehet ismerkedni, sőt, akár azt is mondhatnám, hogy az ismerkedés elkerülhetetlen, hiszen minden félévben tök más emberekkel leszel egy csoportban, iszonyat sok emberrel össze tudsz ismerkedni, ha mondjuk dobsz egy kérdést, hogy „ti tudtátok a házit?” vagy mit tudom én, és máris beindul a beszélgetés.
Szóval ha kihagyod a tábort, semmi hátrányod nem származik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!