Mi a franc lesz a Corvinussal?! Ne már, h az egyik legrangosabb magyar egyetemet megszüntetik! Nevetséges!
Onnan tudja, hogy több Corvinus-os kérdéshez is írt már, és onnan tudja azt is, hogy melyik szakra jár. :)
Mondjuk te ugyan ezt csinálod, kedves 76%-os BGF-es. :)
Csak nem tudom, hogy az olyan emberek akik utálják a Corvinust, azokat mi ösztönzi arra, hogy felül a kis fehér téglalapba beírják, hogy Corvinus, és a kérdéseknél szapulják a sulit. Ha utáljátok a sulit miért keresitek az ilyen kérdéseket?? :)
Azt hiszitek ettől kevesebbet fog érni a suli és a tiétek többet? Irigység? Magyarázzátok már el, mert más indokot én nem nagyon tudok elképzelni. :)
Én is láttam egy 76%-os BGF-est egy BME vs. Corvinus kérdésnél, és ugyanezekkel jött, hogy higgyem el, nem mindenki akar oda menni, mert ott mindenki sznob stb... :) akkor jól sejtettem..
Az ilyet egyébként én se értem, a megválaszolt kérdéseik listájában végig Corvinusos kérdések lehetnek, mégis gyűlölik a sulit.. :)
Egyébként tök mindegy, hogy keresőbe írja, vagy közoktatás kategóriában állandóan ilyen kérdésekre megy rá kb. ugyanaz.
Gondolom nem én vagyok az egyetlen 76%-os az oldalon. Úgy látszik, nem csak én gondolom így, amiket eddig leírtam.
Nem egy anonim oldalon fogom bizonygatni, hova járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!