Mi a franc lesz a Corvinussal?! Ne már, h az egyik legrangosabb magyar egyetemet megszüntetik! Nevetséges!
Ja mindenki annyira tudja, hallotta a haverjától aki szintén csak kívülről látta az egyetemet és 2 kurzust nem tudna elmondani, amit tanulunk.
Egyébként te tuti nem jársz a műegyetemre, csak most jól beszólunk a szemét közgazdászoknak, igaz?
Szerintem ez inkább a bme-sekre vall. Én sose szólok le senkit, felőlem járhat egy vidéki főiskola anglisztika szakára vagy egyiptológiára, én akkor is elbeszélgetek vele, hogy milyen érdekes dolgokat tanul, milyen a suli stb. Elismerem, hogy a BME, ELTE kiváló egyetemek, nem fikázom őket, nem nézek le senkit.
Ellenben a bme-sekkel, akik már több egyetemet és több szakot is kipécéztek a humoroldalukon, lenéznek mindenkit.
És hiába értékelitek le a válaszomat, attól még igaz, lehet kiguglizni... :)
"közgazdász matekot bármilyen szinten is MSC matekhoz hasonlítjátok"
Te fogyatékos vagy, nem tudsz olvasni. Azt írta, hogy gazdaságmatematikai elemző(gazdaságelemző) alapszakról lehet menni matek mesterszakra (MsC), egyébként nem véletlen van a szak nevében a matek szó, olyan mint egy alkalmazott matematikai alapszak közgazdaságra specializálódva, sok mikró-, makróökonómiával, ökonometriával meg elmélettel megfűszerezve, és ne hidd, hogy te építészmérnökként úgy tanulod a mikró, makrót, mint egy közgázos. Ja én ne kavard a szart a hazugságaiddal, a gtk-n is különveszik az analízist nem csak a ktk-n, van matek 1 ahol analízist tanulnak, matek 2-n meg valszámot, persze ktk-n sokkal durvább matekok vannak, 2 félév analízis, konvex analízis, idősorelemzés, sztochasztika, 2 félév algerbra stb..
Az meg, hogy az osztálytársad panaszkodott, nagyon sokat jelent tényleg, lehet a zsigmond király fősulira jár turizmus és vendéglátásra.
Mennyi buta ember istenem....
Miért a te közigazgatás szervező szakod rangos?:)))
ez a hobbid, hogy minden corvinusos kérdéshez beírsz, lepontozol mindenkit és próbálod lejáratni az egyetemet, mert nem vettek fel oda? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!