Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan kell a felvin jelentkezni?

Hogyan kell a felvin jelentkezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már írtam az oldalnak, de még nem válaszoltak, szóval itt is megkérdezem, hátha csinált már valaki ilyet. Szóval diploma pontokkal szeretnék jelentkezni alapképzésre, nem az érettségi pontjaimmal. Mivel nincs emelt érettségim, viszont diplomám már van. Azonban nincs olyan opció, hogy diploma pontok megadása, az érettségi pontokat kéri csak. Aki csinálta már így fel tudna világosítani? Köszönöm!

2014. júl. 30. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Diplomával tudtommal nem lehet alapképzésre jelentkezni.

Nem is hallottam még ilyet alapképzésnél h diplomapontok.

Én úgytudom csak érettségi/tanulmányi pontokkal lehet.

2014. júl. 30. 13:53
 2/5 amira21 ***** válasza:
0%
Diplomapontokkal valóban nem jelentkezhetsz alapképzésre, csak mesterre.... :)
2014. júl. 30. 14:09
 3/5 A kérdező kommentje:

De igen, lehet. Ez váltja a ki az emelt szintű érettségit. Éppen most hívtam fel az illetékeseket. Ha valakit érdekel, akkor leírom, hogy hogyan kell.

[link] Egyébként. :)

2014. júl. 30. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, de minden egyetem magának dönti el, hogy milyen diplomát fogad el, de sajnos többet én sem tudok róla.
2014. júl. 30. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Én már mindent kiderítettem. :)
2014. júl. 30. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!