Ponthatárok a felvin? Hogyan tudom meg, hogy van-e esélyem jelentkezni adott szakra illetve, hogy a ponthatár fölött lehetek-e?
Szeptemberben induló képzésre szeretnék jelentkezni.
Én úgy szoktam megnézni,hogy:
Ponthatárok, rangsor-> Elmúlt évek statisztikái (2001/Á-2011/P), és ott az 1.-es pontra nyomok,majd beírom a sulit és szakot amire kíváncsi vagyok,alulra pedig nemtudom,hogy jól szoktam e csinálni,hogy 2011/Á-t jelölök?
Egyszerűen téboly már,hogy nem tudok rájönni hol lehet esélyem!? Miért nem írják ki mindenhol mi volt mondjuk tavaly a ponthatár miért kell össze-vissza keresgélnem?
Hogy oldhatnám meg egyszerűbben? Hova írjak,hogy segítsenek?
Hol emelkedik sokat?
Még gondolkodom,eddig a pedagógia szakirány van Nálam terítéken. A pontszámító szerint ezekre a szakokra 278 a pontom.
S nem tudom kisilabizálni,hogy valahol elképzelhető e,hogy államilag támogatottra felvegyenek...
Ez oké ez a táblázat amit küldtél,de jobban örülnék,ha nem kéne mindig külön keresgélni...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!