Ha estire megyek, mehetek valahova kollégiumban?
Figyelt kérdés
10. után gondoltam, hogy a Szinyeibe megyek estire Bp-re, valahova bevesznek így kollégiumba? (Addigra már 18 leszek) Voltam már egy évig kollégista, de akkor középsuli miatt és az egyben volt az intézménnyel, így ehhez annyira nem értek.
(Így zárójelben megjegyezném, hogy albérletre nem igazán lesz pénzem)
2014. júl. 29. 19:04
1/3 macikamacika válasza:
Szerintem estire nincs koli.De miért nem a sulinak írsz mailt,vagy ha nincs mail címe,akkor telóz!
2/3 anonim válasza:
Mindenképpen estire mész? Mert ha még nem dolgozol, akkor iratkozz be nappalira, ingyen van a kollégium 22 éves korig. Estiseknek is van kollégium, de akkor fizetni kell. A neten keresd meg a kollégiumokat, ott érdeklődj hogy melyik mennyi költségtérítést kér. Ha az iskola ad papírt, hogy felvettek, akkor bármelyik kollégiumba bejelentkezhetsz.
3/3 A kérdező kommentje:
A kollégium szerintem mindenképp olcsóbb lesz, mintha albérletet keresnék. Egy forintot nem kapok erre a családtól, szóval olyan megoldás kell, amit egyedül is meg tudok oldani. Voltam egy évig kollégista, de akkor nappalis voltam és az is 6ezer volt, ha jól emlékszem, de barátnőmnek egyetemen 10.
De köszönöm szépen a válaszokat ^^
2014. aug. 9. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!