Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van itt valaki aki a Vámospérc...

Van itt valaki aki a Vámospércsi úti kollégiumban lakik vagy lakott mostanában? Mik a vélemények?

Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, hogy is mondjam :) Az idő valóban megszépíti az emlékeket. Miért mondom ezt? Mert a város és az Egyetem leglepukkantabb kolijáról beszélünk: kinn van a halál f**szán, még pesti viszonylatban is sokáig tart beérni az egyetemekre. Az állapota kimondottan rossz, habár az elmúlt években eszközöltek némi felújítást. A szobák kicsit, csak egy részük van rendbe szedve, a többi ugyanabban az állapotban van, mint (szerintem) 20 éve is lehetett. Laktam ott több félévet is. Mindenképp előnye, hogy olcsó, viszonylag könnyű bejutni és ha ki nem állhatod a menőzős, iPhone-nal ill. szülők pénzével villantó trendigyerekeket, akkor ez a Neked való hely. A társaság befogadó és tényleg nem az számít, honnan jöttél, mennyi pénzed és milyen ruháid vannak, hanem hogy mennyire vagy jó arc, mennyire szeretnél beilleszkedni. Persze itt is voltak közösségi és kevésbé közösségi emberek. A koliélet nagyon jó (volt), sokszor voltak kolibulik, volt kolihét és a piálásban sem volt hiány. Jó volt azért így visszaemlékezve, pedig én rutinból füldugóval aludtam, amikor ott laktam. :) :)
2014. júl. 20. 21:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)) mikor laktál ott?
2014. júl. 21. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
2006-2012 közt laktam ott, kisebb-nagyobb kihagyásokkal.
2014. júl. 21. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!