BME VIK mérnökinfón milyen tankönyvek kellenek majd, és meddig kell azokat beszerezni?
Dehogy. Nincsenek kötelező tankönyvek, de van pár ajánlott. Ezeket a tárgy honlapján megtalálod, vagy az előadó elmondja.
Vizsgákra felkészülni bővel elég a jegyzet, ezt akár ki is nyomtathatod, megvehet papíron vagy olvashatod laptopon. Úgyis a vizsga előtti héten lesz rá nagy szükség, de azért nem árt ha már októberig utánnanézel a dolgoknak.
Egyébként mindent hatszor a szádba fognak rágni, gólyatábor, gólyahéten, facebookon, email-áradatban. Fölösleges izgulni, mindent megtudsz időben.
Négy félév alatt 6 könyvet vettem meg, abból 3 volt, amit érdemben használtam eddig.
Az ajánlott könyveket első órán mondják meg, de egyik sem kötelező. A jegyzetekből és neten fellelhető segédanyagokból is összeszedheted bőven azt a tudást, ami szükséges.
A legjobb segédanyag az 1-2. féléves tapasztalataim alapján egy jó, saját magad által készített előadásjegyzet; valamint a VIK Wiki.
2. félévben nekem villanyon jól jött egy példatár, de azt meg szobatársam kikölcsönözte a könyvtárból és együtt használtuk.
Amit megvettem, az egy Anyagtud könyv volt, azt is idősebbek olcsóbban eladják, a másik pedig egy laborsegédlet, ami 500 Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!