Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti is éreztétek már úgy, hogy...

Ti is éreztétek már úgy, hogy iskola mellett nem lehet tanulni?

Figyelt kérdés
mire hazaérsz legkevésbé tanulni szeretnél
2014. júl. 28. 21:20
 1/7 A kérdező kommentje:

bemegyek és hétféle tantárgyból próbálnak egy napon valahogy haladni, már a 4.en nem emlékszem mi volt az elsőn

inkább lenne három óra egyik tárgy meg három óra másik

2014. júl. 28. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerencsés helyzetűnek tartom magam. Én vagyok az akiket a tanárok úgy emlegetnek, hogy elég ha figyel órán és megjegyzi az anyag nagy részét, otthon csak át kell ismételni. Amit nem szoktam (lassan tényleg rászánom magam továbbtanulás miatt) Négyes, ötös tanuló vagyok egy elég jó gimnáziumban kivételek, fizika, de az nem érdekel, ének, ez se különösebben, meg német az meg az itthon nem tanulás miatt. A többivel meg vagyok elégedve.
2014. júl. 28. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is teljesen így érzek.

Nekünk napi 8 óránk volt tavaly + tanulószoba. 5 órára értem haza, tanulással mindig elmaradtam.

A tanulószobán pedig nem lehet tanulni akkora hangzavar van, ráadásul a tanár is beszélget.

Ráadásul annyi felesleges óra van mint pl. rajz, művészetek, testnevelés.

Az óraszám is sok. Szerintem az órán elég lenne egy gyors összefoglaló, hogy otthon mit kell tanulni.

Remélem jövőre magántanuló leszek és megoldodnak ezek a gondjaim.

2014. júl. 28. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:

10. osztályban éreztem így, mikor 7-8 órám volt mindennap.

Földrajz előrehozott érettségi miatt faktokkal együtt volt ennyi...

2014. júl. 28. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Ezek szerint én lennék az egyetlen, akinek a szeme előtt mindig az EGYETEM szó lebeg, amikor hazaérek és tanulnom kell? Napi 7-8 (péntekenként tavaly 9) órám volt, és fél öt körül értem mindig haza, megkajáltam, utána leültem tanulni, és általában csak fél kilenc, kilenc körül hagytam abba. A hétvégéim voltak egyedül szabadok, feltéve ha nem volt nagyobb dolgozat a rákövetkező héten. Lehet, hogy most strébernek tűnök, de nem vagyok az, csupán hajt a vágy az egyetemre való bejutáshoz. Tessék tanulni, nincs más dolgotok, ha én meg tudom csinálni, nektek is menni fog. Gondolom anyukátok sem hanyagolja a sütést-főzést 8 óra munka után, csakis azért, mert nincs kedve.
2014. júl. 28. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:

5. vagyok

Még hozzátenném, hogy 11.-et végeztem, és már minden éjszaka tököm ki volt nekem is, de mégsem adtam fel. Hajrá emberek! 17/F

2014. júl. 28. 23:12
 7/7 A kérdező kommentje:

amúgy idén érettségiztem és utolsó évben már 1 füzetem volt és az se telt be mégis felvettek

szóval no para

2014. júl. 28. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!