Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan lehetne iskola mellett...

Hogyan lehetne iskola mellett dolgozni?

Figyelt kérdés

4.-es làny vagyok, 19 éves. 5 éves gimibe jelentkeztem, tehàt jövőre fogok èrettsègizni.

Arra gondoltam, hogy iskola mellett valahogy / valamit dolgoznom kellene, mert itthon nem valami fènyes a helyzet.

Több szempontból èrdekelne, hogyan tudnàm ezt kivitelezni, tanàcstalan vagyok. Egy az, hogy nappali tagozatos vagyok, nagyon kifàraszt egy-egy délelőtt a suliban, és félek, hogy a tanulàs rovàsára menne, ha dolgoznék (lehete jobb is az àtlagom...). Màsik dolog, hogy Szabolcs megyèben lakom, nem Budapesten. Egy ève màr bementem egy diàkszövetkezeti irodàban, mert nyàron dolgozni szerettem volna, de minden hely telìtett volt.

Hogyan lehetne ezt megoldani?

Szeretnék beszàllni itthon az anyagiakba, bàr a szüleim kétlem, hogy ezt engednèk, viszont jó lenne, ha a sajàt dolgaimra lenne pènzem.

Mit tegyek?

2013. ápr. 4. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a diákmeló nem jön össze, akkor legyél türelmes, mert sok lehetőséged nincs. Az iskola fontosabb szerintem.
2013. ápr. 4. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyáron talán van valamilyen gyümölcsszedési munka

(vagy hasonló)

2013. ápr. 5. 01:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Év közben így nehéz találni valamit

(egy diáknak)

2013. ápr. 5. 01:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Léteznek távmunkák. Az unokatesóm hetente több ezer tollat rakott össze és úgy kellett visszapostáznia. Aztán utalták neki a pénzt.
2013. ápr. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!