Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gólyatáborban mi történik...

Gólyatáborban mi történik akkor ha nem akarok bikiniben megjelenni?

Figyelt kérdés
Rávettem magam a gólyatáborra.. De őszintén szólva nem vagyok egy bikini alkat :( szeretnék elmenni, de félek, hogy emiatt kinéznének... Valaki tudna biztató dolgot mondani? :( 18/L PPKE jogi kar

2014. júl. 27. 19:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha ennyire parázós vagy, akkor én nem ajánlom a gólyatábort. Nem azért, mert ott olyan erkölcstelen dolgok folynak, de kell némi gátlástalanság (egy egészséges mértékig) hogy az ember jól érezze magát.
2014. júl. 28. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Én mondjuk BTK-s vagyok, úgyhogy fogalmam sincs, milyen a GT a jogi karon, de én sem vagyok egy nagy fürdőruhás, és senki nem kényszerített rá, hogy abban rohangáljak. Amúgy meg mindenféle alkatú emberek vannak minden gólyatáborban, van, aki magabiztos, van, aki nem az, szerintem ne ezen múljon, hogy elmész vagy nem. :)
2014. júl. 29. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Marhasàg, levetközöl meztelenre aztàn nem bujtàl bikini be ès kèssz ilyen egyszerű.
2015. júl. 26. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!