A Pázmányon a gólyanapok mennyire durvák? Kell valami megalázó dolgot csinálni, vagy megpróbálnak leitatni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 17:38
1/8 anonim válasza:
Hát, ha valamit nem akarsz megcsinálni, ne tedd, és kész. Hogy ők mit akarnak, az max másodlagos szerintem.
2/8 anonim válasza:
nem egyáltalán nem sőt! barátnőm oda jár és elment gólyatáborba és átnézték a táskájukat, hogy van e náluk ital , valamit minden reggel korán keltek reggeli torna ésatöbbi.. hirtelen ez jutott eszembe amiket mesélt róla
3/8 anonim válasza:
A Pázmányon nem fognak megalázó feladatot adni, mert az nem túl katolikus, és ők ezt figyelembe veszik. Ha olyan feladat lenne, amit nem szeretnél megcsinálni, akkor nem fogod megcsinálni. Leitatni sem fognak.
4/8 anonim válasza:
Semmit sem kötelező megcsinálni, hisz már felnőtt ember vagy, nem a főnökeid, stb, max nem leszel annyira jófej a szemükben, de azzal ne foglalkozz.
5/8 anonim válasza:
Én is ide fogok járni, ahogy mesélték nem lesznek olyan feladatok amikre te gondolsz. :)
6/8 anonim válasza:
Pázmányra járok, már 5. éves vagyok, igaz nem voltam gólyatáborban, de úgy tudom, hogy nem szoktak olyan jellegű feladatok lenni, ami megalázó, megszégyenítő. Inkább katonás jellegű feladatok szoktak lenni, koránkelés, reggeli torna, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!