Ti melyiket választanátok a helyemben? BKF turizmus-vendéglátás vagy pedig OKJ- ápoló?
Ápolóra amíg világ a világ szükség lesz,azonnal kapsz bárhol munkát.
Ez az előnye!
Hátránya... néha mocskos a meló,emelgetni kell,stb. kevés a pénz.(bár ez is függ attól hogy hol dolgozol..)
Nem gond, bkf-n van pótfelvételi!
Nem baj ha turizmuson nincs, jelentkezel másra, felvesznek és utána át jelentkezhetsz turizmusra!
Illetve nem tudom ide lehet-e, és azt se, hogy most milyen pótfelvételikre lehet jelenleg.
De én tavaly például mozgóképkultúra és médiaismeretre jelentkeztem pótfelvételin, mivel sehova nem vettek fel, 240 pontot se értem el, tudom szégyen...
Az érettségi eredményét itt nem nézték, egy külön szóbelin és írásbelin kellett a max 400 pontot összegyűjteni.
Mivel sikerült, így utána átjelentkeztem kereskedelem és marketingre. A kettőnek semmi köze egymáshoz, de az iskola próbálja feltölteni az üresen marad helyeket, ilyen módszerekkel.
Szerintem idén is van ilyen lehetőség, hajrá ;)
Én is a BKF-et választottam volna, sőt, azt is választottam :) most pótfelvételizek turizmus-vendéglátásra :)
Sajnos a suliról nem sokat tudok (még), eddig csak a nyílt napon voltam.
Egyébként ha esetleg külföld is szóba jöhet Nálad, akkor mindkét lehetőség jó lett volna.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!