Neptunnal kell már foglalkoznom, vagy még ráér?
Kaptam emailt a Neptun azonosítommal, be is léptem, de még nem igazán tudom hogy működik, és félve nyomok meg minden gombot.
Szóval kérdésem az lenne, hogy el tudok-e rontani valamit (pl. felvenni egy tárgyat amit nem akartam, és nem tudom lemondani már), másik meg hogy egyáltalán lehet-e már tárgyat felvenni (ebben az esetben béna vagyok, mert szinte semmi ilyesmit nem látok), vagy az csak később les.z
Jó, ha ismerkedsz vele, de inkább azt gyakorold, hogy ne verj szét valamit első dühödben - mert mikor épp fontos lenne a Neptun, akkor fagy le/léptet ki, stb. Tárgy- és vizsgafelvételnél rendszeres volt az anyázás, mindenki szidása, stb. :D
Édes fősulis évek, a mindig szrakodó Neptunnal az élen.
Alapvetően nem kell nyomkodni még hiszen nem utasítottak rá. Majd megmondják mikor kell. Most még nem.
Utána meg elátkozod majd azt a pillanatot amikor majd hozzá kell nyúlnod :D
Hallottam már sztorikat a Neptunról, nem várom azt a napot, amikor használnom kell, egyik legidegesítőbb dolog számomra pont az, ha a számítógép vagy valamilyen elektromos készülék lefagy/szarozik.
De legalább nem most kell foglalkoznom vele, így is túl sok dolognak kell utánanéznem, kösz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!