Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Úgy tűnik mindenki anglisztika...

Úgy tűnik mindenki anglisztika szakra akar menni. Miért olyan népszerű ez?

Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Szerencsére az túlzás, nem mindenki akar angol szakra menni. De van egy réteg akinek semmi más nem megy mint az angoltanulás és úgy gondolják hogy ez az irány jó lesz.
2014. júl. 25. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Aztán sokan abba is hagyják első évben, mikor rájönnek, hogy nyelvészet meg töri is van. :D
2014. júl. 25. 13:45
 3/3 anonim válasza:

Én azért lettem anglisztikás, mert imádom a nyelvet, /másodéves leszek, volt törim, nyelvészetem is, mégsem fogom abbahagyni:))/ és mert más szakirány nem igazán érdekel. Továbbá az a célom, hogy közel anyanyelvi szinten beszéljem az angolt. A szakirány iránti túlzott érdeklődést viszont nem érzékelem.

Az első válaszolónak üzenném, hogy a nyelvtudás fontos. Főleg itt,Magyarországon, ahol a felnőttek, idősebbek szinte egyáltalán, a fiatalok pedig nagy többségében csak azt hiszik, hogy tudnak angolul. Kíváncsi lennék rá, hogy az utóbbi csoportba tartozók egy angollal (nem amerikaival!) hogy boldogulnának:)

[link] Just sayin'...

2014. aug. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!